Akční bootcamp

SMARTbyz

23. - 27. srpna ZDARMA 

Jak na úspěšné online podnikání krok za krokem

Už podnikáš pár měsíců nebo pár let, ale zatím pořád miliony nikde. Připadá ti, že tvoje podnikání stojí na místě, že se neposouváš, ale stagnuješ. 

Chceš vydělávat 50 / 100 / 200 tisíc měsíčně. Ale každý měsíc koukáš na účet a jsi akorát zklamaná. Pořád vidíš ta stejná čísla, jako by ses zasekla na tomhle příjmu a ne a ne to prolomit. Cítíš se zahlcená, paralyzovaná, že nevíš, kde začít. Už si vyzkoušela všechno možné, ale změna nikde.

Potřebuješ konkrétní cíl, který ti vrátí motivaci a důvěru, že i ty můžeš být úspěšná! A jasný plán, jak k tomu cíli bezpečně dojít. Tentokrát už ho totiž konečně dokážeš splnit! Postupně, krok za krokem. 

Během pětidenního bootcampu SMARTbyz:

  • získáš zpátky podnikatelské sebevědomí a důvěru, že můžeš být úspěšná
  • objevíš ten nejsilnější zdroj motivace, díky které skoncuješ s prokrastinací
  • vytvoříš si jednoduchý ale efektivní plán, se kterým nemůžeš neuspět

A hlavně půjdeš do akce!

* zadáním svého emailu souhlasíš se zpracováním osobních údajů dle GDPR

Pojď do toho se mnou!

Jmenuji se Katka Halenka a jsem manželka, máma, koučka a byznys mentorka.

Vybudovala jsem projekt Rodičovská nedovolená, kde podporuji (pracující) mámy a táty na cestě ke spokojenému životu v rovnováze.

Za 18 měsíců jsem provedla přes 10 000 rodičů mými produkty a službami, které mi přinesly stovky tisíc korun. A to všechno se dvěma školkovými dětmi a dlouho i zaměstnáním na zkrácený úvazek.

Spojila jsem svoje zkušenosti z vlastního podnikání, zaměstnání v TOP 3 management konzultantské společnosti na světě a praxe profesionální koučky

A teď provázím podnikatelky na cestě ke spokojenému byznysu/životu v rovnováze.